Alpaca’s wandelen

No drama lama experience

Alpaca’s wandelen

 

Alpaca’s zijn zeer speciale, sociale en nieuwsgierige dieren. Als je ooit al eens tijd hebt doorgebracht met een alpaca dan weet je dat ze een diep gevoel van rust uitstralen. Als je rustig en ontspannen bent zijn de alpaca’s dat ook. Dat maakt het wandelen met alpaca’s zo geliefd doordat het de stress wegneemt bij het gehaaste publiek.

Tijdens een wandeling word je als het ware gedwongen om rustig te zijn en de stress van het dagelijks leven even los te laten. Als de alpaca namelijk stress aanvoelt, dan loopt het dier nauwelijks nog met je mee. Zolang jij ontspannen bent, is de alpaca dat ook en dat is heel goed voor de mens.

De begeleiders delen tijdens de wandeling graag hun kennis. Deze workshop is een bijzondere en sportieve ervaring om in contact te komen met alpaca’s. Een alpaca wandeling is dus niet alleen rustgevend maar ook educatief. Een prachtige ervaring, samen met de natuur.

 

Meer weten over wandelen met alpaca’s? 

Maak kennis met wandelen met alpaca’s en neem contact met ons op via het formulier hieronder. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van deze workshop.

Coaches

Muis

Wampie

Mimi

Contactgegevens

    Naam

    Email

    Bericht