Training Authentiek Leiderschap

Werk is overal en de hele dag, het werk verandert voortdurend, technische vernieuwingen volgen elkaar steeds sneller op, werken in steeds wisselende teamsamenstellingen is aan de orde van de dag. Kortom, organisaties veranderen voortdurend en dat vraagt dat mensen die er werken permanent mee te veranderen.

 

Op de automatische piloot werken en leidinggeven past hier niet meer bij. Doorwerken, volhouden, stress en altijd maar in de ‘doe-stand’ staan, zullen je op den duur opbreken. Om dat patroon te doorbreken is mindfulness een goede hulpbron, een inmiddels bewezen effectieve hulpbron.

De focus bij authentiek leiderschap gaat over de reis naar binnen. Het start met bewustzijn van de leidinggevende waarin hij in staat is medewerkers op de juiste manier weet te inspireren en aan te moedigen. Het is een zoektocht naar je diepste zingeving (missie) om deze kernwaarden te vertalen naar het leidend worden in je gedrag. Wat is je persoonlijke visie en missie en hoe vertaal je deze naar de werkvloer zodat het team nog krachtiger staat.

leadership
Authentiek leiderschap

Door de kneepjes van Authentiek Leiderschap te leren zul je merken dat je effectiviteit en trots direct zal vergroten. Een workshop Authentiek Leiderschap stelt je in staat een betere impact te maken op je omgeving waardoor je direct de behoefte krijgt om de volgende dag hiermee aan de slag te gaan.

Professionals

Wout Plevier

Authenticiteit en leiderschap

Peter Gordijn

Levenslessen van een ex Apachepiloot

Siv van Hegelsom

Innovatief ondernemerschap

Contactgegevens

    Naam

    Email

    Bericht