Baas in eigen box

baasineigeninbox

Baas in eigen box

 

Je inbox loop altijd over, je computer en smartphone houden je van elke e-mail op de hoogte maar leiden je af van het ‘echte werk’, het beheren van e-mail neemt meer tijd in beslag dan je lief is. Herkenbaar?

 

Door in een groep te werken van niet meer dan 10 man zorgt dit voor hoge interactie en persoonlijke aandacht. Tijdens deze workshop wordt er diep de theorie in gedoken om vervolgens direct een start te maken met de nieuwe werkstijl. Deelnemers hebben toegang tot hun eigen mailboxen en na de 3 uur durende sessie zijn de mailboxen opnieuw ingericht en hebben de deelnemers geoefend hoe te werken in de eigen omgeving.

In deze workshop van baas in eigen box leer je hoe je snel en makkelijk een lege inbox krijgt en houdt. Door een kritische blik te werpen op de rol van e-mail in de organisatie, gaat iedereen gegarandeerd met een lege inbox naar huis.

Meer weten over herontdek baas in eigen box? 

Maak kennis met baas in eigen box en neem contact met ons op via het formulier hieronder. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de workshop.

Coaches

Email handyman

Ervaren trainer

Email handyman

Ervaren trainer

Email handyman

Ervaren trainer

Contactgegevens

    Naam

    Email

    Bericht