Huur werkgeluk in

 

Gezond Werken – Werkgeluk – Vitaliteit

Optimale prestatie met energieke medewerkers.


Elke dag presteren is topsport, zijn jouw medewerkers in topvorm? Binnen organisaties wordt er steeds meer aandacht gegeven aan een gezonde werkomgeving om fysiek en mentaal fitte werknemers te stimuleren. Maar niet iedereen weet hoe je ervoor zorgt dat werknemer én werkgever elkaar blijven versterken. Door middel van advies, workshops of complete vitaliteitsprogramma’s blijven jouw medewerkers gezond en gemotiveerd.

consultancy vitaliteit

Wat levert vitaliteit op?

Vitale medewerkers zorgen voor hogere productiviteit, creativiteit, betere samenwerking, grotere betrokkenheid en een lager verzuim. Dit zal voor meetbare resultaten zorgen die je nodig hebt om inzichten te krijgen of de gewenste doelen zijn bereikt. Het voordeel voor de medewerker is dat zij meer plezier en energie ervaren, een betere werk-privébalans en een betere samenwerking met collega’s krijgen. 

 

consultancy vitaliteit

Workshops

 

Wij geven advies, bieden programma’s en slimme oplossingen voor veerkracht binnen je bedrijf. Daarnaast geven wij ook advies en projectbegeleiding op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. 

 

De onderwerpen die aan de orde komen zijn:

 • Verbeteren leefstijl
 • Ontwikkeling vakgebied duurzame inzetbaarheid
 • Leiderschap en eigen regie
 • Gezonde werknemers
 • Inzicht in vitaliteit

 

Hier vallen drie pakketten onder. Meer weten? Neem met ons contact op en wij helpen je graag met alle vragen verder!

Contactgegevens

  Naam

  Email

  Bericht