IF you explore your huntingskills

Ben je Klaar voor de Jacht?

Ssst… kraakte daar een takje? Opeens ben je volledig gefocust. De ochtendzon prikt door het bladerdak. Jij, je team, de natuur, jullie zijn even helemaal één.

Een Dag Op Zoek naar de Jager in Jezelf

Na tienduizenden jaren is de jachtbeleving nog steeds relevant. Niet alleen in de natuur, maar juist ook op de werkvloer. Ben je gefocust, alert en bewust van je omgeving bij grote beslismomenten? Aan welke waarden hou je vast? Hoe blijf je genieten? Wat is de passie waarmee je jaagt?

Tijdens IF you explore your huntingskills ga je op zoek naar de jager in jezelf.

Programma

Ochtendprogramma ontvangst 09.00 uur locatie 1

Schietbaan Eric Swinkels

Scheidingsweg 7, 5427 LN Boekel

Regels van de Jacht

Opziener & Jager Martijn van Dooren neemt je mee in de wereld van de jacht; de oorsprong van ondernemen en de oervorm van organiseren. Hoe zijn de jachtregels toepasbaar op het zakenleven?

Leer kijken met de ogen van een roofdier en schiet met scherp (op kleiduiven). Een hernieuwde kennismaking in de frisse buitenlucht met de jager (m/v) van binnen; een overzichtelijke kijk op alles wat leeft en beweegt in het (concurrentie)veld en een nieuw perspectief op doelgericht ondernemen.

Middagprogramma 13.00 uur

locatie 2

De Brabantse Hoeve

Zeelandsedijk 29, 5408 SL Volkel.

Rijke Boerenlunch

Even bijkomen met een rijke boerenlunch.

Start met een boerentomatensoep of seizoenssoep.
Echte Brabantse worstenbroodjes.
Luxe belegde broden met diverse vissoorten, brie en luxe vleessoorten. Vers brood en boerenbrood met daarbij vleeswaren, kaas, jam en zoetwaren. Compleet met een vers scharreleitje van de boer. Vers fruit, koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Authentiek & Krachtig Presenteren

Tijd om weer de diepte in te gaan. Nu je de jager in jezelf gevonden hebt, kun je hem ook laten zien aan de buitenwereld.
Jager Roelof Hemmen (ex-RTL Nieuws, BNR Nieuwsradio) verzorgt een indringende en confronterende workshop presenteren, met een stevige nadruk op persoonlijke stijl, grondig doelgroepdenken, spreektechniek en optimale voorbereiding! Niet voor watjes.

Valkuilen voor Mannen & Vrouwen

Leidt je jagersinstinct je altijd de juiste kant op? Hartenjager, vrouwenfluisteraar en voormalige hoofdredacteur van de Playboy Jan Heemskerk behoedt je voor valkuilen. Hij legt in een aanstekelijke workshop de verschillen tussen mannen en vrouwen bloot. Wat zijn je eigen valkuilen? En valt er misschien (toch nog) wat op te steken van het andere geslacht? Een pleidooi voor diversiteit en openmindedness. Er mag worden gelachen.

Heerlijk Sudderend Vlees
op de Big Green Egg

En dan is het na een lange dag tijd om de vruchten te plukken van de jacht. Onze Outdoor-kok grillt al de hele dag heerlijk herkenbaar vlees op de Big Green Egg. De perfecte gelegenheid om bij te komen en te netwerken met je kersverse collega-jagers.

Klaar voor de Jacht?

Ligt je groene jagerskleding al op het nachtkastje?

Op vrijdag 10 maart kun je meedoen aan de eerste 

IF you explore your huntingskills.

Meld je nu aan!

10 03 2017

€ 750 p.p. excl. Btw
exclusief plaats voor 25 “jagers”