De kunst van verbinden

lego

De kunst van verbinden 

 

“We willen het anders doen”. Een veelgehoorde uitspraak, wanneer het gaat over teamontwikkeling, het vormgeven van een nieuwe organisatiestrategie, het overbruggen van de ‘kloof’ met de klant/burger/patiënt of bij het oplossen van complexe en minder complexe vraagstukken tijdens een project. Maar hoe ga je dat doen zonder energie-vretende sessies met saaie PowerPoints en het onvermijdelijke leesvoer?

Spelen, leren en organiseren komen samen. Het gebruiken van LEGO lost op een speelse manier (complexe) vraagstukken op. Het kan hierbij gaan om vraagstukken binnen bedrijven, lokale overheden (met burgers), onderwijsinstellingen (met leerlingen/studenten), tijdelijke samenwerkingsverbanden en organisaties binnen de non profit.

Logo

LEGO® SERIOUS PLAY® is een instrument om op een krachtige en originele manier tot de essentie te komen. Het is een bewezen methode, die wordt ingezet bij kleinere organisatie en ook bij multinationals. Er worden tijdens de challenges nieuwe inzichten en verbanden gedeeld en elke deelnemer wordt op deze manier betrokken bij het proces. 

 

Meer weten over de kunst van verbinden? 

Wil je op een originele en effectieve manier aan de slag gaan met het oplossen van complexe vraagstukken of op een originele wijze met elkaar in gesprek gaan over een ander belangrijk thema? Neem dan contact op met het formulier hieronder.

Coaches

Maarten van der Boon

Playing with the uncertainty

LEGO serious play trainer

Playing with the uncertainty

LEGO serious play

Playing with the uncertainty

Contactgegevens

    Naam

    Email

    Bericht