IF Dreamteam

Een dag op zoek naar de jager in jezelf

Abcoude 11-01-2017. Een nieuw jaar. 2017, het zakelijke jachtseizoen is weer geopend! Nieuwe kansen, nieuwe ideeën. Maar hoe ga je ze uitvoeren?

Ssst… kraakte daar een takje? Opeens ben je volledig gefocust. De ochtendzon prikt door het bladerdak. Jij, je team, de natuur, jullie zijn even helemaal één.

Na tienduizenden jaren is de jachtbeleving nog steeds relevant. Niet alleen in de natuur, maar ook op de werkvloer.

Ben je gefocust, alert en bewust van je omgeving bij belangrijke beslismomenten? Aan welke waarden hou je vast? Hoe blijf je genieten?

Wat is de passie waarmee je jaagt?

 

Vrijdag 10 maart 2017

Tijdens IF you explore your huntingskills ga je op zoek naar de jager in jezelf.

Samen met jager Roelof Hemmen  (ex RTL nieuws, BNR), hartenjager Jan Heemskerk (Publicist, ex hoofdredacteur Playboy) en opziener en jager Martijn van Dooren ga je terug naar de basis. Zij helpen je bij het hervinden van de jager in jezelf. 

 

Schermafbeelding 2017-01-11 om 12.33.12

REGELS VAN DE JACHT
Opziener & Jager Martijn van Dooren neemt je mee in de wereld van de jacht; de oorsprong van ondernemen en de oervorm van organiseren. Hoe zijn de jachtregels toepasbaar op het zakenleven?
Leer kijken met de ogen van een roofdier en schiet met scherp (op kleiduiven). Een hernieuwde kennismaking in de frisse buitenlucht met de jager (m/v) van binnen; een overzichtelijke kijk op alles wat leeft en beweegt in het (concurrentie)veld en een nieuw perspectief op doelgericht ondernemen.

 

Schermafbeelding 2017-01-11 om 12.33.20

AUTHENTIEK & KRACHTIG PRESENTEREN
Tijd om weer de diepte in te gaan. Nu je de jager in jezelf gevonden hebt, kun je hem ook laten zien aan de buitenwereld.
Jager Roelof Hemmen (ex-RTL Nieuws, BNR Nieuwsradio) verzorgt een indringende en confronterende workshop presenteren, met een stevige nadruk op persoonlijke stijl, grondig doelgroepdenken, spreektechniek en optimale voorbereiding! Niet voor watjes.

 

VALKUILEN VOOR MANNEN & VROUWEN

Leidt je jagersinstinct je altijd de juiste kant op? Hartenjager, vrouwenfluisteraar en voormalige hoofdredacteur van de Playboy Jan Heemskerk behoedt je voor valkuilen. Hij legt in een aanstekelijke workshop de verschillen tussen mannen en vrouwen bloot. Wat zijn je eigen valkuilen? En valt er misschien (toch nog) wat op te steken van het andere geslacht? Een pleidooi voor diversiteit en openmindedness. Er mag worden gelachen.

 

HEERLIJK SUDDEREND VLEES OP DE BIG GREEN EGG
En dan is het na een lange dag tijd om de vruchten te plukken van de jacht. Onze Outdoor-kok grillt al de hele dag heerlijk herkenbaar vlees op de Big Green Egg. De perfecte gelegenheid om bij te komen en te netwerken met je kersverse collega-jagers.

 

Schermafbeelding 2017-01-11 om 12.33.30

 

Meer informatie via de aanmeldpagina.