Herontdek je natuurinstinct

Herontdek je natuur instinct

 

De drang naar zakelijk succes kan leiden tot lange uren zitten en het te veel gebruik maken van persoonlijke elektronische apparaten, grenzend aan verslaving. Er moet een hoge prijs betaald worden voor die drukke, 24/7 levensstijl, inclusief stijve spieren, rugpijn, hoofdpijn wat kan leiden tot een mentale of fysieke burn-out. Deze gevolgen kunnen de bedrijfsresultaten van uw bedrijf negatief beïnvloeden.

Wil je je levensstijl veranderen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Opnieuw contact maken met de natuur en op een zo natuurlijk mogelijke manier leven kan bijdragen aan die verandering. Door middel van workshops, teambuilding en persoonlijke begeleiding wordt er een uitgebalanceerd actieplan opgesteld – op maat gemaakt voor jouw bedrijf en medewerkers.

Tijdens deze workshop wordt er opnieuw contact gemaakt met de natuur en krijg je meer informatie over natuurlijke bewegingen en gezonde voeding. Dit om je fitter en comfortabeler te laten voelen zowel thuis als op kantoor. Je krijgt gegarandeerd te maken met veel inspiratie, je merkt dat je energieniveau omhoog schiet en groeit de motivatie om het unieke pad van je leven te laten beginnen. 

 

Meer weten over herontdek je natuur instinct? 

Maak kennis met herontdek je natuur instinct en neem contact met ons op via het formulier hieronder. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de workshop.

Coaches

Martijn van Dooren

Jager en coach

Rewilding expert

Ontdekkingsreiziger

Evert Heintz

Avonturier en flow specialist

Contactgegevens

    Naam

    Email

    Bericht