IF ® inspireert op Facility for Future congres

Den Bosch, 16-01-2017. Laat u inspireren door de vele ontwikkelingen in het facilitaire vakgebied!

Facility for Future 2017 is hét inspiratie event voor het creëren van meerwaarde voor uw bedrijf. FMN, de onafhankelijke beroepsvereniging voor het facilitaire domein, en vele andere partijen bundelen hun krachten voor dit vernieuwende vakevent.

Er wordt uitgebreid aandacht geschonken aan trends en innovaties, zoals circulaire economie, het gebouw van de toekomst en gezond werken. Op inspirerende wijze wordt getoond hoe u in kunt spelen op actuele thema’s in het facilitaire vakgebied.

Dit wordt gedaan door o.a. het inspirerende kennisprogramma met o.a. twee inspirators van IF ®, interactieve workshops en door letterlijk onze handen uit de mouwen te steken op de verschillende belevingspleinen zoals het NANO-plein.

 

woensdag 18 januari 13.30-14.15u

INSPIRE theater:
IF ® a parakeet is happy (You can make people happy)
inspirator: complimenten professor Dr. Marius Rietdijk

Hoe faciliteer je een parkiet tot gedragsverandering?

In een spectaculaire lezing laat dr. Marius Rietdijk zien dat je alleen mensen kunt faciliteren als je een parkiet in beweging weet te krijgen.
Uw leven is na de lezing nooit meer hetzelfde. Uw relaties zullen nog soepeler verlopen met gedragsverandering als springplank naar succes.

 

IF_BANNER_rietdijk

 

donderdag 19 januari  17.30-18.00u

EXPLORE theater:
IF ® life is out there
inspirator : Max Wohlgemuth Kitslaar

 

Max Wohlgemuth Kitslaar reed op een 40-jarige motor 17.000 kilometer van Chili naar New York en bezocht onderweg 32 bedrijven die werken aan een betere wereld. In het spoor van Kerouac en Che Guevarra, om zichzelf te ontdekken maar vooral om de menselijke kant van een continent te proeven.
De 32 ondernemers die Max bezocht, bieden allemaal een winstgevend alternatief, vol hoop en positiviteit.
Max laat zien dat iedereen zijn handen uit de mouwen kan steken en een bijdrage kan leveren aan een betere wereld.

 

IF_BANNER_kitslaar

 

Wil jij er ook bij zijn, geef je op via deze link