Dorothée Loorbach

Trainer, presentator, spreker, schrijver, storyteller, merkenbouwer, moeder, ondernemer, fundamentalistisch onvolwassen, projectmanager, grappenmaker, blogger, poëet, brainstormer, levensgenieter, beelddenker, kroegfilosoof, wil het liefst dat iedereen gewoon gelukkig is.

 

Op 4 augustus 2016 plaatste Dorothee een video, waarin ze zei wat de meeste mensen natuurlijk nooit hardop zullen zeggen. Ondanks het hebben van drie bedrijven was ze hartstikke blut. Ze had net haar laatste €3,97 weggegeven en daarmee kwam haar totale saldo op €0,00. Ze besloot daar een succesverhaal van te maken. Loorbach gaat van nul euro een fortuin maken. Door de besten uit de markt op het gebied van financieel succes te interviewen. Door alles te luisteren, lezen en kijken wat mijn financiële intelligentie vergroot. En vooral door alles wat zij leert zelf toe te passen. Want ze gaat het vastberaden waarmaken. Ze gaat vies rijk worden. En succesvol. Gaandeweg schrijft ze een boek. Over hoe jij van nul euro een fortuin kunt maken. Dit avontuur heet ‘het geldproject’.

 

Verder is het de missie van Dorothee om de nieuwe generatie [onafhankelijke] professionals een nieuw perspectief geven op geluk en succes.

 

Onderwerpen voor inspiratie:

 

  • professionals succesvol maken
  • purpose
  • ‘Het Geldproject’
  • personal branding
  • internal branding