Kim Lammers

Oud-hockeyinternational Kim Lammers beëindigde in 2014 haar hockeycarrière na een zeer geslaagd WK. In de finale van het Wereld Kampioenschap speelde ze haar 200e interland speelde. scoorde en won goud met haar team. Na het WK startte zij als directeur van het Ronald McDonald Centre, een sportcentrum voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Na een leerzaam jaar besloot zij te stoppen met deze uitdagende baan op het geven van trainingen en presentaties waarvoor zij haar sportervaringen gebruikt als metafoor.

 

Kim was niet het grootste talent van haar lichting. Maar haar extreme doorzettingsvermogen heeft haar tot een van de beste spitsen van de wereld gemaakt op basis van werken, sleuren en GAAN. Kim is een echte teamplayer en winnaar. Zij wil altijd het beste uit zichzelf halen en de mensen om haar heen. Haar missie in het leven is om mensen in beweging te krijgen in de breedste zin van het woord. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Kim weet als geen ander hoe hard zij de mensen om haar heen nodig heeft om als individu en team beter te worden en samen het hoogst haalbare te bereiken. Kim kan met haar enthousiasme, gedrevenheid en passie altijd de rest mee krijgen.

 

Kim motiveeert uw medewerkers en stimuleert ze tot betere samenwerking en teamwork om gezamenlijk tot het uiterste te gaan. Hierbij zet zij haar in als olympisch sporter en directeur van het Ronald McDonald Centre.
Hoe kom je nou van droom tot succes. Kim kan paralellen trekken voor iedereen die zijn persoonlijke top wil bereiken of het beste uit zichzelf of zijn team wil halen. Wat kom je onderweg tegen? En wat bepaalt je uiteindelijke succes?

 

Onderwerpen voor inspiratie:

  • Leiderschap
  • Teamgeest
  • Vertrouwen
  • Omgaan met tegenslagen
  • Elkaar aanvullen
  • Communicatie