Maarten Bouwhuis

Maarten Bouwhuis is een veel gevraagd dagvoorzitter en debatleider. Hij is presentator bij BNR Nieuwsradio en eerder bij RTL-Z. Maarten presenteert wekelijks BNR Gangmakers. Het opinieprogramma van BNR dat podium biedt aan ondernemers in heel Nederland.

 

Maarten Bouwhuis staat wekelijks op het podium als dagvoorzitter of debatleider. Inhoudelijk is hij breed ontwikkeld. Hij wordt hoog gewaardeerd op conceptontwikkeling en zijn inhoudelijke kennis. Eerder was Maarten Bouwhuis in dienst van het Nederlands Debat Instituut als debatleider en trainer.Geef Maarten niet zomaar een draaiboek, maar betrek hem in de voorbereiding van het congres. Maarten is veelzijdig en praat graag over ondernemen, banken, verzekeraars, duurzaamheid maar ook maatschappelijke thema’s en politiek.

 

Maartens stijl kenmerkt zich door bevlogenheid, scherp en betrokken leid hij uw congres of seminar. Maarten is niet voor niets opgenomen in de Talentenpool van Endemol. Zijn interviews zijn direct, nieuwswaardig maar ook innemend. Bouwhuis is een ervaren dagvoorzitter van congressen, seminars. Hij onderscheidt zich door zijn bevlogenheid, scherpte en kwinkslag op het juiste moment.

 

Onderwerpen voor inspiratie:

 

  • bevlogen dagvoorzitter
  • paneldiscussies
  • groepsdebatten
  • debatleider