Martijn van Dooren

Van Dooren, volbloed jager in hart en nieren. Zijn hele leven hield hij en zijn familie zich al bezig met de jacht. Martijn groeide op in het jachtveld. Een aantal jaren geleden verruilde hij zijn ambtelijke carrière voor zijn passie. Tegenwoordig is hij specialist op het gebied van persoonlijke experience.  De seizoenen veranderen. Wat doe je? De jacht als metafoor voor jouw eigen keuzen, het gaat echt om leven en overleven.

 

De beleving en samenwerking, soms onder zware omstandigheden, brengen krachten en kwaliteiten naar boven die sterker blijken te zijn dan ieder voor mogelijk hield. Er zijn momenten in het leven waarop je nadrukkelijk moet nadenken over jouw rol in een organisatie, als individu of als team.

 

De jacht is de oorsprong van ondernemen en de oervorm van organiseren. Terug naar de basis. Hij leert je waar het in de basis om gaat. We richten ons op visie en waarden, op planning, leiderschap en bezieling. We werken aan de hechting van een team, management, project of afdeling.
Beleving en ervaring op te doen in het jagen en de omgeving. Je kunt terecht bij Martijn voor zakelijke, defining moments, grote beslismomenten, awareness, op jacht naar de jager in jezelf, de waarden van bestaan, de kunst van het genieten en werken met passie.

 

Onderwerpen voor inspiratie:

 

  • focus
  • alertheid
  • samenwerken en vertrouwen
  • omgevingsbewustzijn
  • gebruikmaken van alle zintuigen.