Pernille La Lau

Pernille La Lau weet als geen ander hoe haar publiek aan te spreken en ook écht te beroeren. Ze doet dit niet alleen op radio en TV, maar ook tijdens congressen en business events. La Lau is naast haar TV werk ook al 20 jaar een bevlogen ondernemer in persoonlijke trainingen en coaching.

 

Ook blijft ze zichzelf altijd ontwikkelen. Haar interesse ligt bij Environmental Science. Pernille volgde colleges op gebied van milieu, de invloed van de mens op haar omgeving en hoe je leert denken als een klimaatwetenschapper. Zo behaalde ze in 2015 nog een certificaat aan de de Amerikaanse Darthmouth universiteit.

“Werken is voor mij spelen en daarom doe ik het met plezier. Ik noem dat Business Happiness en ik vind dat ik er om me heen nog te weinig van zie. Business Happiness wordt gevoed door interesse in anderen, nieuwsgierigheid, enthousiasme en improvisatievermogen”.

 

In de meer dan 20 jaar is Pernille actief  in de mediawereld als presentatrice van entertainment, nieuws- en wetenschappelijke programma’s. Presenteren is een kunst waar geen vaste regels voor bestaan. Toch kun je het leren, zolang je maar de juiste handvatten krijgt aangereikt.

 

Onderwerpen voor inspiratie:

 

  • Presenteren met vleugels
  • Keynote Business Happiness
  • Master of ceremonie
  • Ontwikkel je uniek “persoonlijk gouden kader”
  • Environmental Science