Sander Middendorp

Sander is directeur bij SBR Banken en voormalig digitaal futurist en heeft jarenlang ervaring als Digital Transformation Expert bij Rabobank in binnen- en buitenland. Sander ontwikkelt nieuwe concepten en is vooral gefascineerd in de combinatie van nieuwe technologie en hoe organisaties en mensen daarmee omgaan.
Sinds 2007 leren we voortdurend over transformatie, sociale innovatie en digitalisering. Vooral gericht op de relatie tussen ‘digitaal en sociaal’ en de relevantie van zowel binnen bedrijven als ecosystemen. Om succesvol te worden binnen een sterk gedigitaliseerde wereld moeten bedrijven zich aanpassen.

 

Being successful is continuous learning, keep it simple to understand and easy to use

 

Als gevolg van de snelle ontwikkelingen van o.a. blockchain, internet of things en VR kan dit voor sommige mensen ook voor angst en gevoel van onveiligheid leiden. Verdien- en businessmodellen staan onder druk en heb ik nog wel een baan als mijn werk wordt overgenomen door robots? In een verfrissende sessie kijken we samen naar sociale en digitale trends. Wat doen deze trends met mensen en organisaties? Welke scenario’s zijn er om om te gaan met de continue veranderende omgeving?

 

Onderwerpen voor inspiratie:

 

  • Digitale transformatie
  • Sociale innovatie
  • Sociale en digitale trends