Shanna Proost

Op jonge leeftijd startte Shanna haar loopbaan met fulltime werken bij één van de grootste retailers van Nederland.
Terwijl zij zich verdiepte in de theorie over mensen, marketing en gedrag had zij een missie, de jongste storemanager bij één van de grootste Retail organisaties van Nederland te worden. Op 20 jarige leeftijd had zij haar eigen vestiging en was zij verantwoordelijk voor een miljoenen omzet. Zij besefte zich al te goed dat de successen die zij vierde niet alleen voort kwamen uit haar eigen inzet, maar ook uit die van de mensen om haar heen.

 

“Waar je talenten en behoeften van de wereld elkaar kruisen, daar ligt je roeping” – Aristoteles

 

Zij besefte dat haar eigen gedrag en communicatie regelrecht invloed had op de mensen om haar heen en daarmee op de successen die zij samen vierden. Shanna besefte dat deze wisselwerking niet alleen van toepassing was op haar werk en carriere, maar dat dit de wijze is hoe ‘het leven werkt’.

 

Shanna gelooft dat je heel veel alleen kunt, maar nooit zoveel kunt bereiken dan wanneer je samen iets doet. Young NLP Academy heeft zij opgericht. Het is haar missie om young professionals op het juiste moment in hun leven, nu, in verbinding te brengen met zichzelf en met elkaar. Dat geeft je vertrouwen, rust en energie.

 

Onderwerpen voor inspiratie:

 

  • mensen, gedrag en communicatie (NLP)
  • Succes creëren kun je leren
  • Life; Hoe creer je het leven van je dromen
  • Mindset; De belangrijkste voedingsbron voor jouw succes
  • Verandering; als je doet wat je altijd deed zul je krijgen wat je altijd kreeg