Startup

Inspirators Factory maakt een programma op maat waarin focus en leiderschap een belangrijke rol spelen. Je kunt geen leider zijn als je niet weet waar je naartoe gaat.

Wat is er aan de hand?

Een jonge ondernemer liep vast in keuzes maken: moest hij investeren in de consumentenmarkt of in business-to-business? Daarnaast verloor hij zich in de waan van de dag: hij liet zich leiden door klantcontacten die weinig opleverden en vergat voor zichzelf en zijn medewerkers te zorgen.

What IF?

Inspirators Factory maakt een programma op maat waarin focus en leiderschap een belangrijke rol spelen. Je kunt geen leider zijn als je niet weet waar je naartoe gaat. Bovendien kun je geen leider zijn als je slecht voor jezelf en je mensen zorgt. Tijdens een inspiratiebootcamp laat IF deze ondernemer zien dat keuzes maken een essentieel onderdeel is van leiderschap en dat verantwoordelijkheid nemen daarvoor wellicht nog belangrijker is dan het uiteindelijke resultaat. De medewerkers worden geïnspireerd om assertiever te worden en hun behoeften uit te spreken in het belang van de toekomst van het bedrijf.

Event Concepts

Offerte op maat?