Slaap jezelf fit

Slaap jezelf fit

Slaap jezelf fit

 

Heb jij last van het moeilijk in slaap kunnen vallen, doorslapen of wil je een hogere slaapkwaliteit en/of een langere slaapduur? Ben je het zat om overdag vermoeid en wellicht somber te voelen? Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk voor de gezondheid. Het is minstens zo belangrijk als gezonde voeding en beweging.

Slaap jezelf fit heeft als missie om mensen ‘wakker te laten worden’ en bewustzijn te creëren omtrent het belang van het prioriteren van slaap. Een goede nachtrust kan namelijk de concentratie en productiviteit verhogen. Door middel van trainingen en coaching krijg je meer te weten over over slaap en gezondheid op een enthousiaste en inspirerende manier.

slaap jezelf fit
slaap jezelf fit

Tijdens deze training worden alle deelnemers meegenomen in de wondere wereld van slaap, de invloed van leefstijl op de slaapkwaliteit en vitaliteit en worden er belangrijke tips gegeven voor beter slapen. De slaapcursus is interactief van aard en zorgt voor bewustwording en teambuilding! Deelnemers ervaren na afloop meer controle over de slaap, slapen beter en ervaren meer energie en plezier zowel in het dagelijkse leven als op werk.

 

Meer weten over slaap jezelf fit? 

Maak kennis met slaap jezelf fit en neem contact met ons op via het formulier hieronder. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de slaap jezelf fit workshop.

Coaches

Annemieke Deiman

Slaappsycholoog

Elke Geraerts

Over stress en mentale kracht

Jan Heemskerk

Als Jan het kan

Contactgegevens

    Naam

    Email

    Bericht