Talenten ontdekken

Talenten ontdekken

 

Iedereen wordt geboren met talent. Door inzicht te krijgen in je eigen talent, in combinatie met de ambitie om het beste uit jezelf te halen, kun je dat talent ontwikkelen. Het is dus aan jou om dat talent tot bloei te brengen!

Door de juiste begeleiding, coaching en talent te voorzien van bruikbare handvatten ontstaat er een proces van ontdekking en ontwikkeling. Talent kan op die manier zelfstandig groeien en kan men het beste uit zichzelf halen: individueel of in teamverband. Tijdens de workshop zal het paard als trainingselement gebruikt worden om je op een verfrissende wijze te ondersteunen. In de ontmoeting met het paard komen intenties, gevoelens en emoties, maar ook gedragspatronen snel en helder aan de oppervlakte.

talent
talent

Deze workshop is er voor alle mensen die zich willen ontwikkelen en de ambitie hebben om het beste uit zichzelf te halen. Het maakt daarbij niet uit of het om een persoonlijk thema gaat, of dat je graag ontdekt wat de dynamiek binnen je team betekent voor de organisatie.

 

Meer weten over talenten ontdekken? 

Maak kennis en neem contact met ons op via het formulier hieronder. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van deze workshop.

Coaches

Mirjam van Remmerden

Persoonlijke Talent Ontwikkeling

Josselien Janssen

I help you access the horsepower of your human herd

Lara van den Born

Ervaringsgericht coachen

Contactgegevens

    Naam

    Email

    Bericht