Training Compassie & Mindfulness

training compassie & mindfulness

Werk is overal en de hele dag, het werk verandert voortdurend, technische vernieuwingen volgen elkaar steeds sneller op, werken in steeds wisselende teamsamenstellingen is aan de orde van de dag. Kortom, organisaties veranderen voortdurend en dat vraagt dat mensen die er werken permanent mee te veranderen.

 

Op de automatische piloot werken en leidinggeven past hier niet meer bij. Doorwerken, volhouden, stress en altijd maar in de ‘doe-stand’ staan, zullen je op den duur opbreken. Om dat patroon te doorbreken is mindfulness een goede hulpbron, een inmiddels bewezen effectieve hulpbron.

Training Compassie & Mindfulness is een training op maat gemaakt voor professionals die doeltreffender te werk willen gaan. Tijdens deze training leer je je kwaliteiten optimaal benutten. In plaats van op de automatische piloot te managen leer je bewuster te schakelen tussen actie en reflectie. Doordat je met je aandacht leert te schakelen ontwikkel je een open, innovatieve mindset. Je leert een andere manier van kijken, ervaren en betekenis geven.

mindfulness

Locatie: De Hoorneboeg – aan de rand van de Hilversumse Hei – is al sinds 1792 een unieke plek die uitnodigt om tot jezelf te komen.

Coaches

Audrey Loman

Trainer

Bart Heijting

Trainer

Wouter de Jong

Trainer

Contactgegevens

    Naam

    Email

    Bericht