Training Werkgeluk

Kost het ‘s ochtends af en toe moeite om weer vrolijk achter je bureau te gaan zitten? Wil je graag weer fluitend naar je werk? Dan is het tijd voor verandering. Want werkgeluk is gezonder voor jou én je organisatie. Uit steeds meer onderzoek blijkt hoe belangrijk het is om te investeren in geluk op de werkvloer. Werknemers die zich gelukkig voelen werken vaak langer op dezelfde plek. Het is dan ook geen geheim dat gelukkige medewerkers productiever, creatiever en gewoonweg winstgevender zijn.

Ontdek tijdens de workshop werkgeluk hoe je met een paar simpele stappen het plezier tijdens het werk vergroot. Volg de sessies en keynotes over positieve psychologie en leer hoe je dit toepast op de werkvloer.

 

Onder de rook van Amsterdam, aan de rand van het pittoreske Abcoude ligt Boutique Hotel De Witte Dame. Ze is het oude treinstation van dit dorpje dat grondig werd gerenoveerd en werd omgetoverd tot een bijzonder charmante, stijlvolle en bijzonder sympathieke verschijning.

consultancy vitaliteit

De workshop Werkgeluk laat zien hoe belangrijk het is om een team happy players op de werkvloer te hebben. Want happy players equals happy customers.

De training Werkgeluk is voor professionals die:

  • Geluk niet alleen privé maar ook in hun werk zoeken
  • Willen investeren in zichzelf en de collega’s om zich heen
  • Een positieve werksfeer willen creëren.

Coaches

Krista de Wolff

Werkgeluk deskundige

Erwin Klappe

Chief Happiness Officer

Onno Hamburger

Senior trainer & coach

Contactgegevens

    Naam

    Email

    Bericht