Watercolor painting

Watercolour painting

Watercolor painting

 

In een wereld die onze innerlijke rust opslokt, is het kunnen liggen en genieten van 10 minuten rust een luxe waar vele naar verlangen. Toch kunnen sommige creatieve activiteiten op een andere manier die rust aanbieden. Watercolor painting is ontstaan om mensen het plezier van ontspanning te leren waarderen door middel van creatieve activiteiten. Het is leuk, het is gemakkelijk en het beste van alles: het verlicht de stress van een druk leven.

Het is geen verrassing dat experts op het gebied van kunsttherapie hebben geconcludeerd dat schilderen verbazingwekkende voordelen heeft voor het menselijk brein. Happy mind, happy life.

watercolor painting
watercolour painting

Het geeft kalmte en het maakt je creatiever. Wanneer je ontspant, gaan je hersenen in een staat van bewustzijn waardoor je creativiteit wordt gestimuleerd. Bovendien staat schilderen bekend om het verbeteren van cruciale vaardigheden zoals kritisch denken en probleemoplossing.

 

Meer weten over watercolor painting? 

Maak kennis met watercolor painting en neem contact met ons op via het formulier hieronder. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de watercolor painting workshop.

Coaches

Yasmine Enneking

Ingrid van Lier

Suzanne Thee

Contactgegevens

    Naam

    Email

    Bericht